Powered By Blogger

zondag 27 januari 2013



mooie grannie

werken met kralen

opgengewerkt motief

kabel breien met opening in het midden waardoor je gaat lussen daardoor ontstaat deze ketting


 

letters om te mazen of te borduren


mooi haakpatroon

een flessen hoes

mijn droom auto en tevens herinnering aan vroeger tijden

dit was een omslag doek nu twee kussen hoezen

aarbeien jurkje


Bolmara De Marco:

Bolmara De Marco:

Bolmara De Marco: Del color del sol .

Bolmara De Marco: Del color del sol .

Annemarie's Haakblog: Link Your Stuff!

Annemarie's Haakblog: Link Your Stuff!

Gratis patroon theemuts breien, haken, naaien, quilten ….

Gratis patroon theemuts breien, haken, naaien, quilten ….: Theemutsen, theemutsen en nog eens theemutsen. Je kan ze naaien, quilten, breien, borduren, haken…….. Om je op weg te helpen hieronder enkele gratis patronen. Er is ook een boekje met maar liefst 21 patronen van te gekke theemutsen, die je... Lees verder »

Gratis patronen cupcakes breien of haken

Gratis patronen cupcakes breien of haken: Met deze gratis te downloaden breipatronen en haakpatronen van cupcakes kan je direct aan de slag. Zoek restjes garen bij elkaar en maak er een feestelijk kleurrijke cupcake-schaal mee vol. Zoete, gebreide cupcakes in twee verschillende modellen met een apart... Lees verder »

Haakpatronen voor kinderen die haken

Haakpatronen voor kinderen die haken: Voor de iets oudere (klein)kinderen is er een schattig boekje met haakpatronen om deftige kindertasjes of stoere knuffels te haken. Brenda Smits heeft voor dit boek allerlei vrolijke haakwerkjes gemaakt voor meisjes en jongens. Leuke knuffels, tasjes, kussens en hoesjes.... Lees verder »

Eenvoudige patronen babyslofjes haken

Eenvoudige patronen babyslofjes haken: Ben je op zoek naar eenvoudige haakpatronen om leuke babyslofjes te haken dan kan je hieronder jouw keuze maken.

Haakpatroon strandtas schoudertas

Haakpatroon strandtas schoudertas: Maak je eigen keuze uit deze twee gratis haakpatronen van originele schoudertassen. Je vindt de patronen bij de Hobbydoos. Voor het bestellen van het juiste garen en opvragen van het gratis patroon klik je op : Gehaakte zomerse tas van 35 cm doorsnee en... Lees verder »