Powered By Blogger

dinsdag 9 juli 2019

Jalobra info

Jalobra info: Welkom bij Atelier Jalobra een een mans bedrijf 
mijn passie voor haken en breien is mij met de welbekende paplepel ingegoten door mijn moeder en mijn om zij leerde mij al op zeer jonge leeftijd Breien Haken en Naaien in eerste instantie werd dat niet mijn vak. mijn wel altijd mijn rode draad. ik ging eerst de zorg in waar ik vele jaren heb gewerkt met kinderen en later  als kleermaken voor cliënten. daar leerde ik werken in vraag van de cliënt zij hadden vaak praktische vraagstukken     die ik dan vertaalde naar een aangepast product zoals stoel hoezen volwassen slaapzakken maar ook aanpassen en draagbaar maken van kleding. in de laatste 6 jaar heb ik dit gedaan in combinatie met mijn atelier aan huis en mijn webwinkel www.jalobra.nl en sinds oktober 2019 ben ik met vervroegd pensioen en daar naast heb ik mijn winkel aan huis en webwinkel .

 ik verkoop handwerk garens fournituren repareer kleding zet ritsen in knopen aan vermaak kleding passend maar heb soms ook leuk opdrachten zoals bijvoorbeeld een bekleding maken voor een wiegje knuffel voor een baby helemaal persoonlijk ook vind je in de webshop handgemaakte kleding knuffels
woondekens tassen etc. ik probeer het liefst al mijn garens zelf uit omdat ik weet wat ik verkoop 
kom je aan huis winkelen dan probeer ik je alle tijd en aandacht te geven die noodzakelijk is>
of het nu een haak of brei dingetje is waar je tegen aan loopt ik help je graag op weg ik weet niet alles maar wel veel ik ga niet met alle winden mee ik heb mijn eigen professie.
ik hou er niet van om 100 in een dozijn dezelfde truien of anderszins tegen te komen.
ik vindt het heel leuk om met mijn klant haar (zijn) idee te vertalen naar het kleding stuk en dat ik dan behulpzaam mag zijn in dat proces vindt ik een meer waarde. uithalen opnieuw beginne is mij niet vreemd. materiaal hergebruiken vindt ik ook een uitdaging 
evenals materialen combineren . 
ook mag je bij mij advies vragen zo vaak als nodig ik had voor de corona vaste openingstijden 
sinds de corona ben ik dagelijks open op afspraak . ben je toevallig in de buurt geen nood als het uitkomt laat ik je ook binnen zonder afspraak als er een klant aanwezig is moet je misschien even wachten.
ook vindt je aan huis een kleine collecte kleinvak  zoals naaigarens van Guthermann
heb je vragen stel ze dan gerust 


netty    02-08-2020