Powered By Blogger

zaterdag 16 november 2019

Organicon NIEUW 100% Biologisch Gots gesertificeerd

Organicon NIEUW 100% Biologisch Gots gesertificeerd: 21 kleuren      NieuwProduct omschrijvingAls bedrijf en merk is Scheepjes continu op zoek naar manieren om te innoveren en duurzame producten te produceren die fijn zijn om te gebruiken én goed zijn voor de planeet. Ons nieuwste, duurzaam geproduceerde en veganistisch vriendelijke garen is daarvan het bewijs.

Skies light 100 gram nieuw

Skies light 100 gram nieuw: De Scheepjes SKIES-garens zijn gemaakt van een volledig natuurlijke vezel, 100% Premium Blend-katoen dat zo zacht is als een wolk. De kleuren variëren van het bleke blauw van een zonnige dag, via een diep traditioneel indigo naar het kolkende groen van een stormachtige lucht.

Stone Washed

Stone Washed: Scheepjes Stone Washed: het katoenen garen met de robuuste naam en zachte, wolachtige feel geeft alle haakprojecten een stoer en eigentijds uiterlijk. De samenstelling van het garen is 78% katoen en 22% Acryl en is verkrijgbaar in 36 modieuze tinten, van Moon Stone tot Smokey Quartz en van Yellow Jasper tot Canada Jade.